Beeldverslag 2022

Hieronder ziet u een beeldverslag van de 17e Wim Boersmastage. U kunt alle foto’s bekijken en desgewenst downloaden.

Foto’s Maurice de Reij

Hieronder ziet u nog een aanvullend beeldverslag van de NGCJJ over de 17e Wim Boersmastage. U kunt alle foto’s bekijken en desgewenst downloaden.

17de editie van de Wim Boersma Stage druk bezocht!

Op 18 september jongstleden heeft de 17de Wim Boersma Stage – georganiseerd door de Nationale Graden Commissie Jiujitsu (NGCJJ) – plaatsgevonden. Er waren ongeveer 120 deelnemers aanwezig. De sfeer was meer dan aangenaam en had alles weg van een reünie.

De stage begon om 13.00 uur met een kort en krachtig openingswoord van onze voorzitter Hugo M. Nijhof. Hierna gingen alle docenten en deelnemers voortvarend aan de slag met het kata. Een speciaal dank voor de leraren (Bert Van Haren, Colin Kist, Barry van Bommel, Wim Vorstenbos) en al hun assistenten.

Vlak na de pauze was er een flitsende demonstratie van het EBo-No-Kata door Guus de Laure en Ruud van Roosmalen. Ook was er de uitreiking van hogere dan-graden. De volgende personen ontvingen een promotie:
Peter de Vogel, gepromoveerd tot 6e dan,
Hans Helmig, gepromoveerd tot 6e dan,
Peter Vluggen, gepromoveerd tot 7e dan,
Jaap Schuitema, gepromoveerd tot 9e dan.

Genio van Hoof, aanwezig namens het bondsbestuur van de JBN, en Hugo Nijhhof, voorzitter NGCJJ, reikten de promoties uit.

Dit alles onder luid applaus en enthousiaste instemming van de zaal. Er werd vanzelfsprekend een kort moment ingeruimd voor felicitaties. Een prachtig moment, waar warme genegenheid vanaf straalde. Een waardevolle gebeurtenis, op deze toch al zo mooie dag.

Het tweede gedeelte van de middag werd met net zoveel passie ten uitvoer gebracht als voor de pauze. Weer deden de deelnemers hun voordeel met de ‘tips en tricks’ van de excellente docenten. De stage werd uiteindelijk afgesloten met een prachtige groepsfoto.

Graag wil de NGCJJ zowel de docenten als de deelnemers bedanken voor hun inzet en komst.

Wij kijken nu alweer uit naar volgend jaar. Wij hopen iedereen dan weer opnieuw te mogen verwelkomen!

Met sportieve groet,
NGCJJ